Ο Ποτός είναι ένα πολυσύχναστο παραθαλάσσιο χωριό στην ηλιόλουστη νότια πλευρά της Θάσου και έχει ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει το νησί της Θάσου. Εντός του χωριού θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε από γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων έως super market, μπουτίκ, μαγαζιά δώρων, λούνα πάρκ, φαρμακεία, βενζινάδικα και πολλά άλλα…
Σε μερικά μέτρα απόσταση μακριά από το Mythos Bungalows, θα βρείτε τη μεγάλη αμμώδη παραλία του Αγίου Αντωνίου, μια από της καλύτερες του νησιού. Πλούσια σε άμμο μέσα και έξω, αποτελεί πόλο έλξης για οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένους μα και νεαρά ζευγάρια που έρχονται να θαυμάσουν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Εκεί μπορείτε ελεύθερα να απολαύσετε το μπάνιο σας.
Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορεί κανείς να απολαύσει. Χαλαρώστε σε ένα ταξίδι με καραβάκι καθώς θα σας μεταφέρει σε κρυμμένους όρμους και θα σας δείξει μια άλλη όψη της Θάσου. Οι καταδύσεις είναι ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο σπορ στην περιοχή και οι καταδυτικές σχολές μεριμνούν για όλα τα επίπεδα δυτών από τους αρχάριους μέχρι τους επαγγελματίες.

Να θυμάστε ότι η Θάσος έχει πολλά περισσότερα να  προσφέρει από πεντακάθαρες θάλασσες και παραλίες, η ενδοχώρα του νησιού είναι μαγευτική με επιβλητικά βουνά και αρχαία δάση με ρυάκια και καταρράκτες.  Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσει κάνεις την ενδοχώρα της Θάσου – μια οργανωμένη εκδρομή με τζίπ, πεζοπορία ακόμα και οργανωμένες εκδρομές με ποδήλατα (mountain bikes).
Άλλα αξιοσημείωτα μέρη στη νότια πλευρά του νησιού είναι  το μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, η Αλυκή, δεκάδες παραλίες από την εκθαμβωτική λευκή αμμουδιά της Ψιλής Άμμου όπου η διασκέδαση δεν σταματά μέχρι την πιο χαλαρωτική παραλία του Σαλονικιού μη ξεχνώντας φυσικά την υπέροχη φυσική πισίνα της Γκιόλα.
Η Θάσος έχει τόσα πολλά να σας προσφέρει, αφήστε μας να σας βοηθήσουμε ώστε να ανακαλύψετε τον κρυμμένο παράδεισο μας.


The best place for relaxing holidays close to the beach

Ben Johnson, 2014

Επικοινωνία

Αγιος Αντώνιος

Ποτός Θάσου

Τ: +30 6977 743 791 (German Speaking)
Τ: +306973 548 778 (English Speaking)

Κ: +30 25930 51131

E: info@mythos-bungalows.gr

MHTE 1086689