Η Θάσος είναι προσβάσιμη μόνο με πλοίο από δύο λιμάνια, τη Σκάλα Πρίνου και το Λιμένα (Θάσος), τα οποία εξυπηρετούνται από την Καβάλα και την Κεραμωτή στην ηπειρωτική χώρα.

Από Καβάλα
Το πλοίο από την Καβάλα φτάνει στη Σκάλα Πρίνου με διάρκεια δρομολογίου  1ώρα και 15 λεπτά . Τους καλοκαιρινούς μήνες η γραμμή διαθέτει  5 δρομολόγια ημερησίως. Όταν φτάσετε στη Σκάλα Πρίνου θα ταξιδέψετε με αυτοκίνητο ή με λεωφορείο με κατεύθυνση το Ποτό, που βρίσκονται σε 27 χιλιόμετρα απόσταση. Θα στρίψτε δεξιά στην περιφερειακή οδό στη Σκάλα Πρίνου και θα συνεχίσετε έως το Ποτό. Περνάτε το χωριό και καθώς απομακρύνεστε με κατεύθυνση προς Αστρίδα μετά την πρώτη ανηφόρα που συναντάτε στρίβεται δεξιά προς τη θάλασσα. Το Mythos Bungalows είναι 150 μέτρα κατά μήκος αυτού του δρόμου.

Από Κεραμωτή
Από το λιμάνι της Κεραμωτής το πλοίο φτάνει στο Λιμένα (Θάσος), πρωτεύουσα της Θάσου. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 35 λεπτά και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια, συνήθως κάθε μισή ώρα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Από τον Λιμένα με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο, στρίβετε δεξιά στην περιφερειακή οδό και ακολουθήται τις πινακίδες για Πρίνο  και μετά θα συνεχίσετε για Ποτό. Περνάτε το χωριό και καθώς απομακρύνεστε με κατεύθυνση προς Αστρίδα μετά την πρώτη ανηφόρα που συναντάτε στρίβεται δεξιά προς τη θάλασσα. Το Mythos Bungalows είναι 150 μέτρα κατά μήκος αυτού του δρόμου.

Με αεροπλάνο
Το πλησιέστερο αεροδρόμιο στη Θάσο είναι το αεροδρόμιο της Καβάλας (αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος), το οποίο είναι κοντά στη Χρυσούπολη, μόλις 17χλμ από το λιμάνι της Κεραμωτής. Υπάρχουν δρομολόγια όλο το χρόνο καθημερινά προς την Αθήνα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχουν και  πτήσεις τσάρτερ από όλη την Ευρώπη.

The best place for relaxing holidays close to the beach

Ben Johnson, 2014

Επικοινωνία

Αγιος Αντώνιος

Ποτός Θάσου

Τ: +30 6977 743 791 (German Speaking)
Τ: +306973 548 778 (English Speaking)

Κ: +30 25930 51131

E: info@mythos-bungalows.gr

MHTE 1086689